More than fresh

i shëndetshëm, i natyrshëm, i shijshëm

Një jetesë e shëndetshme

Bio Trade Albania ka nisur prodhimin dhe shpërndarjen e frutave dhe perimeve, produkteve natyrale dhe organike në vitin 2016. Duke u fokusuar në cilësinë dhe shërbimin ndaj klientit, kompania po zhvillohet gradualisht, duke kombinuar traditën me inovacionin. Duke u fokusuar tek cilesia e pare dhe duke siguruar që produktet të jenë absolutisht të freskëta, kompania jonë garanton që klientët të marrin produkte që janë gjithmonë të shëndetshme dhe të shijshme.

Falë bashkepunimeve me furnitore të mëdhenj vendas dhe të huaj, ne jemi në gjendje të furnizojmë me gamën më të gjerë produkteve organike gjatë gjithë vitit. Ne shfrytëzojmë plotësisht përvojën tonë dhe i përgjigjemi ndryshimeve sezonale të çmimeve, duke i furnizuar klientët tanë me produkte me çmime të arsyeshme.

Rreth Nesh
Copyright © 2024 Bio Trade Albania Sh.p.k. All rights reserved.